MAKEDA Botanics

MAKEDA Botanics

Подреди по
Филтри
Марки
Цена
Приложи

MAKEDA Botanics

MAKEDA Botanics е марка чисти етерични масла терапевтичен клас, чиято мисия е чрез ароматерапия да направи животa на всеки по-добър.  

 
Етеричните масла са богати на високо потентни  съставки с лечебно действие. Това важи обаче само за истинските чисти масла! Ето защо, ние в MAKEDA Botanics, се посветихме на извличането на терапевтични масла, които са 100%  натурално активни и естествено концентрирани. 

 
Етеричните масла MAKEDA Botanics са добити чрез процес на парна дестилация с ниска температура и налягане, която гарантира оптималното запазване на ценните натурални компоненти. Когато избирате етерично масло MAKEDA Botanics Вие избирате абсолютно чист терапевтичен продукт, който възстановява баланса в тялото, лекува и облекчава. 

 

Посочването на латинското наименование на растенията, от които са добити етеричните масла е важен балег за тяхната автентичност. В богатия растителен свят има множество видове, които имат сходни имена, но различно действие, човек може лесно да се заблуди и да избере продукт, който няма да достави очакваните ползи за организма. Ето защо винаги обръщайте внимание на етиката на продуктите за латинското наименование на растенията, за да сте сигурни, че продуктът има терапевтично, а не само ароматизиращо действие. Ние в MAKEDA Botanics не правим компромис с качеството на суровините и винаги избираме растителните видове, за които има научни данни и доказан терапевтичен ефект. Чистотата на маслата е важна за безопасната им употреба и лечебно действие. MAKEDA Botanics гарантира чистотата на етеричните масла във всеки етап от създаването им от засаждането на растението върху почва, която не е третирана с пестициди, през деликатната дестилация, която запазва всички качества на натуралния извлек до бутилирането в амбър стъкло, което гарантира оптимално съхранение.

Сертифицирането на етеричните масла е друг ключов момент при дефиниране на техния клас и качество. Всяко етерично масло MAKEDA Botanics е сертифицирано по произход, качество и терапевтично действие от три независими европейски лаборатории и носи печата на международната организация за органичен стандарт Cosmos Organic.
 

Всяко едно етерично масло MAKEDA Botanics има история, а пътят му започва от чистите екологични райони на петте континента. В основата на нашия избор на суровини стои почтеността на добив и регионалното производство. Растенията, които  използваме се отглеждат върху почва, което не е третирана с пестициди и химикали, а тяхната беритба и последваща обработка се случва без експлоатация на труд и носи печата Fair Trade. 

 

 Нашата мрежа от производители се състои от семейни и традиционни ферми, които отглеждат растенията с грижа и любов. Екипът на MAKEDA Botanics се състои от експерти по ботаника и биопроизводство, които проследяват целият процес от откъсването на растението, през парната дестилация за извличане на маслото и лабораторните тестове до финалния продукт.

 

При дестилацията на маслата се използва ниска температура и налягане, която запазва ценните активни съставки. Във всеки етап от създаването си, етеричните масла отговарят на световния стандарт за чистота в ароматерапевтичното производство. При създаването на етеричнита масла MAKEDA Botanics  не се използват практики, които замърсяват околната среда или такива, в които се добавят синтетични примеси.Етеричните масла имат терапевтично действие върху тялото и духа и носят здраве и баланс с лечебната сила на Ароматерапията.

 

 

В градината на MAKEDA Botanics се спазват няколко основни правила: почтеност, чистота и традиция. Почтеността към фермерите и берачите на растения, която спазваме се основава на нашето вярване, че моралният код повлиява на енергията на продуктите. Чистотата на суровините осигурява тяхната ефективност и терапевтично действие. Традиционните методи на екстракция, които използваме запазват жизнената енергия на растенията и не нарушават баланса в Природата.

 

Етеричните масла MAKEDA Botanics са терапевтичен клас и не съдържат синтетични примеси, добавени аромати и ГМО. Чистотата на маслата се гарантира при абсолютна прозрачност на лабораторните тестове, провеждани в различни етапи на производството. Всяко растение се засажда, отглежда и бере според принципите на биоземеделието и климатчините особености на региона.

 

Когато избирате етерично масло MAKEDA Botanics , Вие избирате качествен и почтено произведен натурален продукт, който ще Ви донесе здраве, хармония и баланс.