Композиция етерични масла за добро настроение GOOD MOOD 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 37289
19,90 лв.

Композицията етерични масла за добро настроение MAKEDA  Botanics Good Mood осигурява прилив на позитивни емоции и създава добра и радостна атмосфера.

Композицията етерични масла MAKEDA  Botanics Good Mood (Positive Vibes)  спомага за усилване на приятните емоции, отключва радост, спокойствие и ведрост. Ароматният бленд от Ванилия, Мента, Розмарин и Канела вдъхновява сетивата и изпълва пространството с добра и позитивна енергия. 

 

Действия на композиция етерични масла MAKEDA Botanics Good Mood :

✓Осигурява прилив на ендорфини

✓Повдига настроението

✓Изпълва с позитивна енергия

✓Регулира емоционалния баланс в помещението

✓Намалява чувството на тревожност и безпокойство

✓Допринася за пълноценна почивка и приятни моменти

 

Композиция от натурални етерични масла със синергично действие:

Благоуханната Ванилия е богата на антиоксиданти и изчиства въздуха от токсични съединения. Сладкият акорд, който придава на композицията е нежен и фин. 

Етеричното масло от Мента премахва умората и напрежението, действа ободряващо и тонизиращо. Облекчава главоболие, мигрена, болки в мускулите и ставите.

Етеричното масло от Розмарин прояснява съзнанието и осигурява прилив на енергия. Намалява умствената умора и нервното напрежение.

Етеричното масло от Канела има терапевтично и успокояващо действие. Характерният дълбок аромат достига директно до лимбичната система в мозъка и подава сигнал за отпускане и релаксация.

 

Начин на приложение:

Чрез дифузия с арома дифузер: добавете 5-7 капки етеричен микс Makeda Botanics Good Mood на 100мл вода в арома дифузер и включете за 1 час.

                                            

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!