Тамян (FRANKINCENSE) Етерично масло терапевтичен клас 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 36939
25,60 лв.

Tамян- да станеш част от великото цяло

Елемент(ален управител): Oгън

 

Тамяновото дърво е същински природен феномен- растящо в пустинни региони, вътре под кората текат соковете на Босвелия, които биват придобити чрез прорязване на дървесната кора. Тази безценна смола бива дестилирана и от там се получава и несравнимото тамяново масло. 

Има два вида тамянови дървета, които зараждат в себе си и различен вид смола. Единият и може би по-силно познатият ни е Boswellia sacra, арабският тамян, а Boswellia serrata е т.нар. индийски тамян, който в сравнение с арабския е доста по-неплътен и не толкова базов като нотка в парфюмерията.

Ако не можете да се откъснете от мислите си и това ви пречи да заспите, ако сте изтощени и името нужда да спрете колелото и да вдишате, то маслото от тамян ще ви помогне да се отпуснете. Маслото има силно медитативно въздействие върху човешкия дух и отваря портал към трансцендентното, непреходното, онова, в сравнение, с което всички наши моментни тревоги придобиват облик на пясъчни прашинки, които ароматът на Босвелия издухва от съзнанието ни. А то се изпразва и изправя пред същественото, от което сме дошли и към което ще се върнем.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 

 

100% етерично масло от Тамян

INCI Name: Boswellia Carterii (Тамян) Oil

Произход: Сомалия

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!