Смирна (MYRRH) Етерично масло терапевтичен клас 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 37969
38,90 лв.

Смирна- да забавиш времето

Елемент(ален управител): Земя

 

Смирна, непознатата. Оказва се, че смирната е смола, използвана още в древността, във времето на фараоните, но днес, толкова векове по-късно, тя е почти непозната. 

Смола от смирна е и един от даровете, които влъхвите даряват на новородения Исус.  Маслото от тази смола кара времето да се забави и ни дава опора, която в хектиката губим. Смирната ни води към нашия  център, отвъд условностите на външното. Твърде многото външни импулси внасят объркване и отдалечаване от вътрешния център и за тези толкова актуални за нашето време теми, маслото от смирна знае лек: при ментално изтощение, нервност и сприхавост, все породени от бяг с времето и изискванията на външния свят, които притискат вътрешния, смолата от смирна забавя потока на външното и укрепва нашия вътрешен глас и център.

За тези, които не могат да притихнат, чудотворящо е маслото от смирна. Безценна подкрепа, за да се отпуснем в скута на вътрешнта тишина-пълнота. Неслучайно с него може да работим и преди всякакъв тип ритуална работа, която изисква да изключим външното зрение и да обърнем душевен взор навътре, към тихото и изпълненото.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

FB@Moiree.flower.magick

 

100% етерично масло от Смирна

INCI Name: Commiphora Myrrha (Смирна) Oil

Произход: Индия, Кения, Сомалия

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!