Салвия (CLARY SAGE) Етерично масло терапевтичен клас 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 36933
10,40 лв.

Салвия- нека вятърът повее и изчисти

Елемент(ален управител): ВъздухЗа римляните салвията била “herba sacra”, свещената билка, която носела лек и удължавала живота. Самото масло обаче не бива да се приема вътрешно, нито да се ползва от бременни жени, деца под шест години и страдащи от епипелспия.

Като въздушно растение, салвията спомага дейността на ума и вербалната изява. Ако ви предстои презентация или изпит, то маслото от салвия ще ви помогне да представите наученото по подобаващ начин. Маслото от салвия има отношение към паметта и нервната система. Използвайте масло от салвия, за да подобрите концентрацията си и способността си за учене, както и за да стабилизирате нервната си система в моменти, когато се чувствате емоционално разклатени.

Но може би най-позната  е салвията за нейното изчистващо въздействие. На всяка намаляваща луна не забравяйте да използвате масло от салвия, за да изчистите енергийно както физически пространства, така и вашите любими камъни и кристали, а и самите себе си- непосредствено преди ритуали, медитации и всякакъв вид духовна работа.*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 

 

00% етерично масло от Салвия

INCI Name: Salvia Officinalis Oil

Произход: EU

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!