Розмарин (ROSEMARY) Етерично масло терапевтичен клас 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 36934
10,40 лв.

Розмарин- огненият помощник на Аз-а

Елемент(ален управител): Огън

 

Розмаринът носи поетичното наименование„морска роса“ от латинското Ros marinus, но управляващият го елемент е не вода, а огън. И като всяко огнено растение, маслото от розмарин въздейства активиращо на духа ни, както и защитаващо ни от негативни енергийни влияния. Поради тази причина може да използвате маслото за прочистване на помещения, след натоварваща ви енергийно среща, а на всяка намаляваща луна е препоръчително да направите регулярното енергийно изчистване на дома (и офиса си), като можете да използвате маслото в комбинация със салвия, лавандула и други масла с изчистващи и защитаващи ви свойства.

Маслото от розмарин ще въздейства защитаващо и в съня ви- ако страдате от кошмари или на сън преживявате атаки от демонични или други астрални същности, може да оставяте арома-лампата си включена и така огненият розмарин ще бди над съня ви.

Заради огнената си характеристика маслото спомага и при състояния на душевно изтощение и въздейства изключително укрепващо на Аз-а ни, както и на съпротивителните ни сили, когато имаме нужда да ги мобилизираме. А също така маслото е незаменим помощник, когато се потапяме в учебен процес и имаме нужда да подобрим умствената си дейност и паметта си. В изпитни ситуации човек може просто да накапе 2 капки от огненото масло на кърпичка и вдишвайки ги, наученото се възвръща в съзнанието ни с лекота.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 

 

100% етерично масло от Розмарин
 
INCI Name: Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil

Произход: Мароко

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!