Римска Лайка (ROMAN CHAMOMILE) Етерично масло терапевтичен клас 5 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 37957
29,60 лв.

Римска лайка: премахващата енергийните блокажи, за да се изяви висшият Аз 

Елемент(ален управител): ВОДА

 

 

От различните видове лайки именно тази има най-високо съдържание на етерични масла, неслучайно носеща гордото наименование на латински- Chamaemelum nobile, (благородна).

Римската лайка е едно от най-отпускащите масла изобщо. Тя хармонизира по чудодеен начин, така че да не изпадаме в нискооктавни състояния на ярост, нервни разстройства и прочие.

Маслото на голямата утешителка помага на тези, чиито емоции веднага се отразяват на стомаха. На нервните и тези с променливи настроения. На страдащите от болезнено главоболие поради тревожност. Благородното растение балансира чакрите и донася вътрешен мир.

Ароматът й е като топло наметало, което ни обгръща в прегръдка на утеха, сигурност, топлина, така че душевните ни рани да бъдат погалени и излекувани. 

Но има и едно друго особено интересно свойство на това масло, а именно- че то ни спомага да изговорим онова, което се страхуваме да облечем в думи, от страх да не нараним. 

Също така спомага общуването ни с ангелски създания по време на медитации и визуализации и помага на търсещия в полето на астралното, където ни предпазва от демонични същности.

А тези от вас, които искат да се докоснат и до самото растение, римската лайка има магическото свойство да изцелява и заболели растение. Ако имате линеещо растение в градината си, посадете благородната лайка до него и тя ще се погрижи за него, така както маслото й се грижи за вас.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 

 

100% етерично масло от Римска Лайка

INCI Name: Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil

Произход: България

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!