Иланг-иланг (YLANG YLANG) Етерично масло терапевтичен клас 10 мл

22,50 лв.
  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 1023
- +
добави в количката
Моля, изберете:

За иланг-иланг и пътеката на чувствеността и хармонията

Елемент(ален управител): Вода

 

Какъв е произходът на това омайващо с аромата си растение

Жълтите, звездовидни цветове на иланг-иланг растат на дървото Кананга, (Cananga odorata), тропически вид, който расте в земите, обграждани от вълните на Индийския океан- Мадагаскар, Индия, Филипините и Индонезия. Смята се, че името му идва от филипинския език талалог и означаваЦвете на цветята“.

Венерианското масло от иланг-иланг ни спомага в това да се отпуснем и да се отдадем на удоволствие. Маслото е особено подходящо за нас, когато искаме да се свържем с чувствеността си и да й се отдадем.  

Може да използвате маслото от това божествено растение, и когато усещате сексуални блокажи и искате да стимулирате свещения огън на страстта в себе си.

Благоуханният иланг-иланг ще ви спомогне и в това да се хармонизирате след напрегнат ден или преди начинания, които ви създават притеснение. Венера, управителка на ароматната прелесте и планета на хармонията и дипломацията- ако сте събрали гняв, то маслото от иланг-иланг ще ви помогне да трансформирате тези негативни емоции в себе си.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 

 

Начин на приложение:

 ✓ Външно върху кожата за втриване и масаж. Разрежда се в базово масло (Жожоба, Бадем, Кокос) в съотношение 4 капки етерично на 1 супена лъжица базово масло за възрастни или 2 капки етерично на 1 супена лъжица базово масло за деца. 

✓ За дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки на 100мл вода в арома дифузер.

 

 Етеричното масло от Иланг Иланг на Makeda Botanics е 100% чисто, терапевтичен клас и сертификат за концентрация. Добива се от растения, отглеждани в екологичен район на о-в Мадагаскар, спазвайки принципите на еко заемеделието и с почтено заплатен труд на събирачите на цветове според справедливите правила на Fair Trade. Процесът на бавна парна дестилация с ниско налягане и слаба температура се извършва непосредствено след обирането на цветовете, за да се съхрани силата на аромата и полезните натурални качества. 

 

 

100% етерично масло от Иланг-иланг

INCI Name: Cananga Odorata Flower Oil

Произход: Испания

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!