Безсмъртниче (HELICHRYSUM) Етерично масло терапевтичен клас 5 мл 

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 37963
65,90 лв.

Безсмъртниче: Златото на Слънцето

Елемент(ален управител): Огън

 

Името ‚Helichrysum’ идва от гръцкия и буквално означава ‚Злато на Слънцето‘. Златното растение е в естествения си хабитат в страните на средиземноморското слънце- Гърция, Италия, Испания, Франция, както и Северна Африка.

Като истинско въплъщение на слънчевия принцип маслото от сияйно златистите му цветове разпръсква всяка вътрешна тъмнина, проявила се чрез депресия, летаргия или нервно изтощение. Безсмъртничето  е истински елексир на живота, който подмладява не само на физическо, но и на фино ниво. Известно е регенериращото й въздействие върху кожата, но в душевен аспект маслото лекува дълбоко стаеният и натрупан в годините стрес, както и травми. Златното маслото лекува не само белезите на кожата, но и белезите на сърцето, физическото въздействие съответстващо на душевното.

Ако маслото ви съпътства по време на медитация, то слънчевата му сила ще се разпръсне до неосветявани от съзнанието места и ще можете да достигнете до себепознание, защото това въплъщава слънчевият принцип- центърът ни, а за да го достигнем, ние трябва да навлезем в съзнателност за истинската си същност. Дверите към това себепознание отваря слънчевото маслото.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magick 100% етерично масло от Безсмъртниче

INCI Name: Helichrysum Italicum (Безсмъртниче) Oil

Произход: EU

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!