Двоен Масажен Ролер За Лице ЗЕЛЕН АВАНТЮРИН

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 38575
46,90 лв.

Редовният масаж с ролер за лице насърчава кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген

Ролерът за лице с камък от зелен авантюрин има противовъзпалителен и детоксикиращ ефект върху кожата. Освежава и изравнява тена, премахва признаците на умора и тъмните кръгове под очите. Успокоява чувствителната кожа и благоприятства лечението на акне, псориазис и екзема.

Авантюритът е смятан за най-късметлийския от всички кристали. Известен като „камъкът на възможностите“, той представлява мъдростта, осигурява вътрешен мир и душевен баланс. Един от най-добрите камъни за привличане на късмет, любов, изобилие и успех.

 Авантюритът се характеризира със своята полу-прозрачност и наличието на минерали, които придават блестящ ефект, наречен авантюриране.

 

Ролерът пристига при вас в луксозна, твърда кутия с магнитно затваряне.

 

 Предимства:

✓Камък от зелен авантюрит

✓Премахва тъмните кръгове

✓Изравнява и освежава тена

✓Премахва признаците на умора

✓Успокоява чувствителната кожа

✓Облекчава акне, псориазис и екзема

✓Осигурява вътрешен мир и душевен баланс

✓Привлича късмет, любов, изобилие и успех

 

5 минути сутрин и/или вечер. Редовният масаж с ролер за лице насърчава кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген.

 Ролерът за лице е двустранен. По-голямата страна е подходяща за бузите, челото и шията, а по-малката - за зоната под очите, слепоочията и зоната между горната устна и носа.

 

Начин на употреба: Можете да използвате ролера самостоятелно или в комбинация със серуми, масла или кремове за по-добро усвояване на продукта. 

 Стъпка 1: Започнете с движения от врата към ключицата, като използвате голямата страна на ролера с лек натиск.

Стъпка 2: Продължете с движения от дясната и лявата страна на челюстта надолу по врата към ключицата. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 3: Масажирайте от устата, през долната част на бузата, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 4: Дръжте ролера хоризонтално. Започнете с движения от мястото между носа и горната устна с малката страна на ролера. Преместете го към бузата, чак до ухото. Направете това от двете страни.

Стъпка 5: С помощта на голямата част на ролера започнете движения от носа, през центъра на скулата, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 6: Използвайте малката част на ролера и правете движения от очите, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 7: Поставете ролера директно в центъра между веждите и плъзнете през веждите в посока към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 8: За финал поставете ролера в центъра на челото и го плъзнете по контура на лицето до ухото. Направете това от двете страни на лицето.

 

Съвет: Можете да оставите ролера в хладилник за няколко минути преди употреба. Охлаждащият ефект ще подпомогне допълнително за премахване на признаците на умора и подпухналост от лицето.

 

Почистване: Препоръчваме да почиствате ролера ежедневно с хладка/студена вода, а после да подсушите с мека кърпа. Веднъж седмично почиствайте ролера с вода и сапун

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!