Двоен Масажен Ролер За Лице ЛИЛАВ АМЕТИСТ

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 38577
63,90 лв.

Редовният масаж с ролер за лице насърчава кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген.

Ролерът за лице с камък от лилав аметист излъчва инфрачервени лъчи, които леко повишават температурата на кожата, за да увеличат микроциркулацията. Това успокоява възпалението и зачервяването и снабдява кожните клетки с кислород и хранителни вещества, за да ги поддържа здрави и да насърчава регенерацията. Благодарение на своя отрицателен заряд, аметистът извежда положително заредените токсини и свободните радикали за почистване и детоксикация на кожата. Той предотвратява образуването на бактерии и свива порите, което го прави изключително подходящ за кожа, склонна към несъвършенства.

Аметистът е един от най-духовните камъни. Той предпазва от негативни енергии и облекчава стреса, насърчава яснотата, релаксира ума и засилва интуицията.

 

Ролерът пристига при вас в луксозна, твърда кутия с магнитно затваряне.

 

Предимства:

✓Камък от лилав аметист

✓Детоксикиращ ефект

✓Стимулира кръвообращението

✓Успокоява чувствителната кожа

✓Стимулира обновяването на клетките

✓Свива разширените пори

✓Предотвратява образуването на бактерии

✓Премахва негативната енергия

✓Облекчава стреса

✓Релаксира ума

✓Засилва интуицията

 

5 минути сутрин и/или вечер. Редовният масаж с ролер за лице насърчава кръвообращението и подобрява снабдяването на кожата с кислород, като по този начин подобрява еластичността, свежия вид и производството на колаген.

 

Ролерът за лице е двустранен. По-голямата страна е подходяща за бузите, челото и шията, а по-малката - за зоната под очите, слепоочията и зоната между горната устна и носа.

 

Начин на употреба: Можете да използвате ролера самостоятелно или в комбинация със серуми, масла или кремове за по-добро усвояване на продукта. 

 

Стъпка 1: Започнете с движения от врата към ключицата, като използвате голямата страна на ролера с лек натиск.

Стъпка 2: Продължете с движения от дясната и лявата страна на челюстта надолу по врата към ключицата. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 3: Масажирайте от устата, през долната част на бузата, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 4: Дръжте ролера хоризонтално. Започнете с движения от мястото между носа и горната устна с малката страна на ролера. Преместете го към бузата, чак до ухото. Направете това от двете страни.

Стъпка 5: С помощта на голямата част на ролера започнете движения от носа, през центъра на скулата, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 6: Използвайте малката част на ролера и правете движения от очите, към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 7: Поставете ролера директно в центъра между веждите и плъзнете през веждите в посока към ухото. Направете това от двете страни на лицето.

Стъпка 8: За финал поставете ролера в центъра на челото и го плъзнете по контура на лицето до ухото. Направете това от двете страни на лицето.

 

Съвет: Можете да оставите ролера в хладилник за няколко минути преди употреба. Охлаждащият ефект ще подпомогне допълнително за премахване на признаците на умора и подпухналост от лицето.

 Почистване: Препоръчваме да почиствате ролера ежедневно с хладка/студена вода, а после подсушите с мека кърпа. Веднъжседмично почиствайте ролера с вода и сапун.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!