03 / BLACK VANILLA capsule candle collection aроматна свещ с растителен восък и етерични масла

  • Марка: I/THEMS
  • Кат. номер: 11218
110,00 лв.
ВДЪХНОВЕНИЕ: DALLIANCE

От английски език „dalliance” значи краткотрайно, но изпепеляващо увлечение. именно това витае във въздуха около свещта black vanilla.

Нейният сладък и топъл ванилов аромат е изкушаващ и завладяващ. това е аромат, който ни връща в детството, когато в типичен неделен следобед майките ни приготвяха класическия „мраморен“ кекс.

 

BLACK VANILLA съдържа етерично масло перу балсам, което е известно със своите лечебни и успокояващи ползи.

 

*ароматните свещи са ръчно наляти в порцеланов контейнер, съдържат парфюмна композиция с етерични масла, фитил от 100% памук и специална формула за равномерно изгаряне.

 

Време на горене: до 100 часа

Тегло: 340 гр.

 

*възможност за повторно пълнене на порцелановия съд на стойност 45 лв.

свържете се с нас, щом свещта изгори и донесете празния съд. ние ще ви го върнем, готов за нов живот.

 

ЗА КОЛЕКЦИЯТА

I/TEMS CAPSULE CANDLE COLLECTION е нов прочит на любимите ви аромати.

 

Обърнахме се към традиционния занаятчийски подход за да създадем порцеланов съд с характер, който да заживее свой собствен живот, независимо от времето и пространството. съд, който сам по себе си, се превърна в обект на вдъхновение и който смело и уверено намира място, поставен във всяка среда.

 

Уникалният минималистичен порцеланов съд, семплата лекота на дизайна и безкомпромисното отношение към уханието, сега в пъти по-наситено, поставят свещите от i/tems capsule candle collection отвъд момента и тенденциите.

 

ПРОИЗХОД:

Тази ароматна свещ е с чист растителен восък и парфюмна композиция с етерични масла, разработена в една от най – старите парфюмни къщи датираща от 1779 год. в Грас, Франция “люлката на парфюма”.

 

ИНСТРУКЦИИ:

При първо палене на свещта оставете да гори поне час, докато восъка се разтопи до стените на съдът. Подрязвайте фитила преди всяко запалване, за красив пламък и 100% ароматно удоволствие от свещта!

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!