Композиция етерични масла Deep Relaxation 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45078
20,90 лв.

Композицията от етерични масла Deep relaxation има дълбоко релаксиращ ефект, който отнема физическата и психическата умора на организма.

“Изключете” стреса и се отпуснете!

Композицията от етерични масла MAKEDA Botanics Deep relaxation има дълбоко релаксиращ ефект, който отнема физическата и психическата умора на организма.

Композицията MAKEDA Botanics Deep relaxation съдържа бленд от пет етерични масла с общ ефект за намаляване на чувството на умора, стрес и напрежение. Тази композиция от етерични масла успокоява и отпуска тялото, ума и душата след натоварен ден или преживяване. Активира делта ритъма, като по този начин позволява дълбока релаксация. Има заземяващо и успокояващо действие, като подтиска негативните мисли и емоции.

Действия на композицията етерични масла MAKEDA Botanics Deep relaxation:
✓ Има дълбоко релаксиращо действие
✓ Отнема физическата и психическата умора
✓ Премахва стреса и напрежението
✓ Повишава оптимизма и увереността
✓ Има заземяващо действие
✓ Подтиска негативните емоции
✓ Засилва либидото
✓ Балансира тялото и духа

Синергичен микс от чисти етерични масла: 

Етерично масло Портокал – наричано още "маслото на радостта", защото повишава оптимизма и самоувереността, прави ни по-контактни, помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.

Етерично масло Кедър подобрява мозъчната дейност и влияе отпускащо за тялото, като подобрява концентрацията и намалява чувството на умора и стрес. Облекчавайки напрежението, етеричното масло от кедрово дърво изчиства ума и благоприятства за спокоен и качествен сън.

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.

Етерично масло Ветивер има заземяващо и успокояващо действие. Облекчава тревога, безпокойство и депресия, подобрява концентрацията и паметта. Подсилва имунитета, потиска развитието на болестотворни бактерии и спира възпалителните процеси. 

Етерично масло Иланг иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!