Композиция етерични масла Gratitude 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45077
25,60 лв.

Композицията от етерични масла Gratitude насърчава чувствата на благодарност и признателност. Подпомага положително отношение и привличане на всичко добро в живота.

Композицията Gratitude съдържа бленд от шест етерични масла с повдигащ аромат, който насърчава благодарността и удовлетворението. Редуцира безпокойството, повишава концентрацията и успокоява ума, отваряйки съзнанието за всичко хубаво, което предстои. Тази композиция от етерични масла е мощен стимулатор с тонизиращ и ободряващ духа ефект, който зарежда с чувство на признателност, щастие и душевен баланс.
 

Действия на композицията етерични масла Gratitude:
✓ Насърчава чувства на благодарност и признателност
✓ Има антистресово действие
✓ Релаксира организма
✓ Редуцира безпокойството
✓ Повишава концентрацията
✓ Успокоява ума
✓ Ободрява духа
✓ Има тонизиращ ефект
✓ Успокоява нервната система
✓ Стимулира производството на хормони на щастието
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.
 

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията.
 

Етерично масло Иланг иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.
 

Етерично масло Грейпфрут е мощен стимулатор с тонизиращ и ободряващ ефект. Премахва стреса и подобрява настроението. Притежава чист и свеж, енергизиращ аромат. 
 

Етерично масло Бергамот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 
 

Етерично масло Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!