Композиция етерични масла Self-Acceptance 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45076
24,80 лв.

Композицията от етерични масла Self-acceptance насърчава чувството за собствена стойност и вдъхновява преодоляването на личните бариери, както и нулирането на негативните и емоционални мисловни модели. 

Композицията Self-acceptance съдържа бленд от пет етерични масла с общ ефект за повишаване на самоувереността и самоприемането. да Помага да създадете вдъхновяваща, балансирана и фокусирана среда, както и да се адаптирате към новите промени в живота - независимо дали са физически, или емоционални. Повишава самочувствието, себеусещането, като зарежда с оптимизъм, увереност и ни прави по-контактни. Емоционално балансиращите ѝ свойства влияят за сваляне на напрежението и зареждане с баланс и спокойствие.
 

Действия на композицията етерични масла Self-acceptance:
✓ Помага при себеприемането
✓ Повишава самоувереността
✓ Подобрява настроението и оптимизма
✓ Прави ни по-контактни
✓ Има изявен релаксиращ ефект
✓ Балансира емоциите
✓ Сваля напрежението
✓ Зарежда със спокойствие
✓ Засилва либидото
✓ Успокоява нервната система
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Портокал – наричано още "маслото на радостта", защото повишава оптимизма и самоувереността, прави ни по-контактни, помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.
 

Етерично масло Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Етерично масло Иланг иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.
 

Етерично масло Бергамот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 
 

Етерично масло Сандалово дърво релаксира сетивата и е известно със своите противовъзпалителни, спазмолитични, ободряващи и релаксиращи свойства. Емоционално балансиращите му свойства помагат за сваляне на напрежението и за забравяне на грижите.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!