Композиция етерични масла Loving Kindness 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45075
19,80 лв.

Композицията от етерични масла Loving Kindness стимулира чувства на любяща доброта, като изпълва сърцето с висши позитиви емоции.

Композицията Loving Kindness съдържа бленд от пет етерични масла, които изравняват душата с по-висшите ангелски сфери, отваряйки сърцето и привличайки усещането за доброта. Заземяващото и балансиращото действие на тази композиция от етерични масла премахва признаците на безпокойство, тревожност и стрес и зарежда организма с хормони на щастието. 
 

Действия на композицията етерични масла Loving Kindness:
✓ Стимулира чувства на любяща доброта
✓ Изпълва сърцето и ума с позитвизъм
✓ Подобрява настроението
✓ Повишава концентрацията
✓ Зарежда със спокойствие и обич
✓ Премахва безпокойството и тревожността
✓ Зарежда организма с хормони на щастието
✓ Бори се с депресията
✓ Успокоява нервната система
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Лимон подобрява концентрацията и настроението, като действието му е едновременно да стимулира и успокоява. Активно се бори с изтощението, помага при депресия и убива вредните вируси и бактерии. Намалява възпалението.
 

Етерично масло Пачули има заземяващо, балансиращо и успокояващо действие. Терапевтичната му употреба носи редица ползи за здравето, а лечебната му сила се разгръща в широк диапазон.
 

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Етерично масло Бергамот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 
 

Етерично масло Римска лайка намалява тревожността, напрежението и стреса, препоръчва се при малки деца с хиперактивност и бебета, които често плачат и са лесно раздразнителни.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!