Композиция етерични масла Grounding 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45074
17,90 лв.

Композицията от етерични масла Grounding помага за справяне с чувствата на разединеност и самота и вдъхновява усещане за принадлежност. Подобрява връзката със Земята и помага за заземяване както на физическата, така и на духовната енергия.

Композицията Grounding съдържа бленд от пет етерични масла, които акцентират върху усещането за стабилност, яснота и духовност със своя очарователен аромат, който може да създаде атмосфера за намиране на самосъзнание. Тази композиция от етерични масла канализира емоционалната сила, която помага да се справят с проблемите. С този помощник за заземяване можете да се почувствате овластени и да се справите с предизвикателствата в ежедневието с по-голямо самосъзнание.
 

Прекарваме много време в главата си, в ума си, анализираме какво се случва през цялото време, тревожим се за бъдещето, живеем в миналото или просто се губим в мислите си. Цялото това време, прекарано в мисли, създава напрежение, стрес, усещане за нестабилност и несигурност. Това е точно моментът, в който се нуждаем от заземяване, за да присъстваме в “сега” в телата си. Когато се заземите, вие си връщате спокойствието, самочувствието, вътрешния мир и сила.
 

Действия на композицията етерични масла Grounding:
✓ Заземява физическата и духовна енергия
✓ Балансира духа и тялото
✓ Отпуска организма
✓ Подобрява умствената дейност
✓ Намалява стреса и безпокойството
✓ Ободрява организма
✓ Премахва чувството на апатия
✓ Има имуностимулиращо действие
✓ Подобрява паметта
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Кедър подобрява мозъчната дейност и влияе отпускащо за тялото, като подобрява концентрацията и намалява чувството на умора и стрес. Облекчавайки напрежението, етеричното масло от кедрово дърво изчиства ума и благоприятства за спокоен и качествен сън.
 

Етерично масло Хвойна има общотонизиращо и успокояващо действие. Ободрява и пречиства организма от токсини. Маслото от хвойна облекчава умствена и физическа умора, апатия и нарушения в съня.
 

Етерично масло Джинджифил действа имуностимулиращо, противовирусно и антибактериално. Оказва ефект върху потентността и нормализира сексуалната функция.
 

Етерично масло Ветивер има заземяващо и успокояващо действие. Облекчава тревога, безпокойство и депресия, подобрява концентрацията и паметта. Подсилва имунитета, потиска развитието на болестотворни бактерии и спира възпалителните процеси. 
 

Етерично масло Кипарис има противовъзпалителен ефект и помага за изчистването на токсини от тялото. Има балансиращ и ободряващ ефект върху целия организъм и регулиращо действие върху лимфните жлези.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!