Композиция етерични масла Positive Thinking 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45073
17,60 лв.

Композицията от етерични масла Positive Thinking освежава и ободрява ума, като подобрява настроението, зарежда с позитивна енергия и повишава концентрацията.

Композицията Positive Thinking съдържа бленд от пет етерични масла, които привличат позитивните мисли и прогонват негативизма. Стресът, тревожността, безсънието и динамиката са причина за главоболие, изтощение и загуба на мотивация. Ето защо изчистването на ума и зареждането му с позитивизъм е ключово за пълноценно ежедневие.
 

Действия на композицията етерични масла Positive Thinking:
✓ Привлича позитивните мисли
✓ Ободрява ума
✓ Подобрява настроението
✓ Възвръща мотивацията
✓ Повишава концентрацията
✓ Прогонва апатията
✓ Разсейва депресията
✓ Действа успокояващо
✓ Енергизира организма
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етеричното масло от Лимонова трева има силна терапевтична сила. Освежава и обновява ума. Възвръща концентрацията, прогонва апатията и разсейва депресията. Възстановява след нервно изтощение и стресови ситуации.
 

Етеричното масло от Мента има освежаващо и енергизиращо действие. Аналгетичните и антисептичните му свойства помагат за облекчаване на главоболие, мускулни спазми и възпаления.
 

Етеричното масло от Мей чанг има антибактериални, антивирусни и противовъзпалителни свойства. Енергизира, ободрява и съживява тялото и духа и подобрява настроението.
 

Етеричното масло от Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Етеричното масло от Палмароза ycпoĸoявa yмa, имa oбoдpявaщ eфeĸт и подрежда мислите. Изпoлзвa ce зa cпpaвянe c физичecĸoтo и нepвнo изтoщeниe, cтpec и cвъpзaнитe c тяx пpoблeми.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 4 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!