Композиция етерични масла High Vibration 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45072
26,70 лв.

Смята се, че позитивността вибрира при високи честоти, а негативността - при ниски. Когато работим на по-високи честоти, мислите ни са ясни а нашите умове – щастливи. Чувстваме се фокусирани, уверени и спокойни. Композицията от етерични масла High Vibration помага да повишите енергийните си вибрации, за да привлечете върховни чувства на щастие.

Композицията High Vibration съдържа бленд от шест етерични масла, които помагат както за изчистване на негативната енергия в пространството, така и за повишаване на вибрациите. Тази композицията от етерични масла балансира тялото и духа, като приканва позитивните емоции. Притежава антидепресивни свойства и намалява стреса и тревожността, като повишава концентрацията и благоприятства за спокоен и качествен сън.
 

Действия на композицията етерични масла High Vibration:
✓ Изчиства негативната енергия
✓ Повишава позитивните вибрации
✓ Стимулира сетивата
✓ Повдига духа
✓ Прояснява мисълта
✓ Има антидепресивни свойства
✓ Балансира ума и тялото
✓ Действа успокояващо
✓ Намалява тревожността
✓ Повишава концентрацията
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Босилек има антимикробно, пречистващо и енергизиращо действие. Стимулира сетивата, повдига духа, прояснява мисълта и притежава антидепресивни свойства.
 

Етерично масло Пачули има заземяващо, балансиращо и успокояващо действие. 
 

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.
 

Етерично масло Равинтсара има мощни почистващи, ободряващи и освежаващи свойства. Влияе благоприятно на организма, като го отпуска в стресови ситуации и действа успокояващо на нервната система.
 

Етерично масло Римска лайка намалява тревожността, напрежението и стреса.
 

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!