Композиция етерични масла Forgiveness 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45070
28,90 лв.

Композицията от етерични масла Forgiveness помага да забравите грешките от миналото и да продължите напред с чисто съзнание.

Понякога човек най-трудно може да прости на себе си. Композицията Forgiveness ви помага да продължите напред и да забравите безполезните спомени от миналото. Съдържа бленд от пет етерични масла улеснява процеса на прощаване, като помага за повишаване на духовното съзнание и улеснява освобождаването на отричането. Тази композиция от етерични масла облекчава стреса и напрежението, подобрява настроението и повишава концентрацията.
 

Действия на композицията етерични масла Forgiveness:

✓ Помага да забравите грешките от миналото и да продължите напред
✓ Улеснява освобождаването на отричането
✓ Подобрява психическата устойчивост
✓ Балансира духа
✓ Облекчава стреса и напрежението
✓ Повишава настроението
✓ Помага за здравословен и качествен сън
 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Лимон подобрява концентрацията и настроението, като действието му е едновременно да стимулира и успокоява. Активно се бори с изтощението, помага при депресия и убива вредните вируси и бактерии. Намалява възпалението.
 

Етерично масло Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Етерично масло Мащерка има антивирусни, антисептични, антибактериални, противогъбични, отхрачващи и имуностимулиращи свойства. Незаменимо масло при проблеми с дихателната система, при първи симптоми на вирусни инфекции, както и при по-сериозни състояния като бронхит, ларингит, ангина и астма.
 

Етерично масло Смирна има множество ползи за здравословния баланс в организма. Убива вредните бактерии, пречиства тялото от паразити, помага за заздравяване на рани, облекчава болката и бодуването в ставите, препоръчва се за жабурене за здрави зъби и венци.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!