Композиция етерични масла Woman Energy 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45069
18,90 лв.

Композицията от етерични масла Woman Energy балансира женската енергия, свързана с дълбоки емоции на нежност, чувствителност, състрадание, емпатия. Действа отпускащо и релаксиращо и подобрява самочувствието.

Композицията Woman Energy съдържа бленд от седем етерични масла с общ ефект за подобряване на женската енергия и духовно състояние. Релаксиращите и отпускащите свойства на тази композиция от етерични масла засилва мотивацията, енергизира организма, успокоява ума и активно се бори с изтощението и умората. 
 

Действия на композицията етерични масла Woman Energy:
✓ Балансира женската енергия
✓ Действа отпускащо на нервната система
✓ Облекчава състояния на стрес и депресия
✓ Засилва мотивацията
✓ Енергизира организма
✓ Бори се с изтощението и умората
✓ Балансира тялото и ума
✓ Подобрява концентрацията
✓ Нормализира сексуалната функция

Синергичен микс от чисти етерични масла:

 

Етерично масло Салвия има цялостно успокояващо действие и балансира функциите на редица органи в организма. Действа отпускащо на нервната система и облекчава състояния на стрес и депресия.
 

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.
 

Етерично масло Чаено дърво е едно от най-силните средства против бактерии и вируси. Освен антисептичните си свойства, маслото има успокояващо действие и се препоръчва при състояния на шок, истерични кризи и силен стрес.
 

Етерично масло Лимон подобрява концентрацията и настроението, като действието му е едновременно да стимулира и успокоява. Активно се бори с изтощението, помага при депресия и убива вредните вируси и бактерии. Намалява възпалението.
 

Етерично масло Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Етерично масло Джинджифил действа имуностимулиращо, противовирусно и антибактериално. Оказва ефект върху потентността и нормализира сексуалната функция.
 

Етерично масло Копайба има силни антиоксидантни свойства. Укрепва нервната система и намалява тревожността, като същевременно има свойството да намалява болката и възпаленията.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!