Композиция етерични масла Meditation 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45066
21,60 лв.

Композицията от етерични масла Meditation успокоява и балансира тялото и духа, като центрира, заземява и фокусира ума. Подпомага освобождаването на стреса и притежава релаксиращи свойства. Насърчава чувства на позитивност, решителност, оптимизъм, благодарност и самоуважение.

Композицията Meditation съдържа бленд от седем етерични масла с общ ефект за цялостно отпускане и успокояване на сетивата. Тази композиция от етерични масла има антидепресивни свойства, които влияят позитивно върху настроението и мотивацията. Успокояват нерната система, стимулират производството на хормони на щастието и повишават защитните сили на организма.
 

Действия на композицията етерични масла Meditation:
✓ Подобрява качеството на медитативно преживяване
✓ Има успокояващо действие
✓ Балансира духа и тялото
✓ Отпуска нервната система
✓ Облекчава стреса
✓ Повишава концентрацията
✓ Има антидепресивни свойства
✓ Подпомага добрия сън
✓ Засилва либидото
✓ Стимулира производството на хормони на щастието
 

Синергичен микс от чисти етерични масла:
 

Етерично масло Салвия има цялостно успокояващо действие и балансира функциите на редица органи. Действа отпускащо на нервната система и облекчава състояния на стрес и депресия.
 

Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Етерично масло Пачули има заземяващо, балансиращо и успокояващо действие. Терапевтичната му употреба носи редица ползи за здравето, а лечебната му сила се разгръща в широк диапазон.
 

Етерично масло Бергамот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 
 

Етерично масло Иланг-иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.
 

Етерично масло Смирна има множество ползи за здравословния баланс в организма. Убива вредните бактерии, пречиства тялото от паразити, помага за заздравяване на рани, облекчава болката и бодуването в ставите.
 

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!