Композиция етерични масла Yoga Nidra 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45064
22,90 лв.

Композицията от етерични масла Yoga Nidra е композиция от чисти етерични масла за дълбоко балансиране на емоциите и цялостното състояние на нервната система.

Yoga Nidra е специално разработен бленд от пет етерични масла за нежно и деликатно справяне със стреса и реакциите на тялото при напрежение. Неговото комлексно действие влие благотворно върху ума и неговата корелация със сърцето и ни помага да отсяваме потока от мисли, като се водим от онези, които са вдъхновени от сърцето ни, а не онези, които са породени от чувството на тревожност, безсилие, загуба и страх. Отлично решение за ежеденевно хармонизиране на тялото и заздравяне на връзка между четвърта и седма чакра. 

 


Действия на композицията от етерични масла Yoga Nidra:

✓ Изчиства връзката между сърцето и ума

✓ Помага за постигане на вътрешен мир и хармония

✓ Балансира функциите на множество органи в организма

✓ Помага при нарушения на съня, тревожност и чести кошмари

✓ Усилва защитните сили на организма срещу вируси и настинки

✓ Облекчава депресивни и стресови състояния

✓ Отпуска и презарежда нервната система

✓ Увеличава либидото

✓ Повишава фокуса и концентрацията

 

 

 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло Салвия има цялостно успокояващо действие и балансира функциите на редица органи в организма. Действа отпускащо на нервната система и облекчава състояния на стрес и депресия.
 

Етерично масло Лавандула притежава релаксиращи свойства, успокоява ума и подпомага добрия сън. Повишава защитните сили на организма срещу вируси и настинки. Лавандуловото масло релаксира и балансира тялото и духа.


Етерично масло Тамян действа успокояващо и освобождава стреса. Ефективно е при нарушения на съня, страхове, тревожност, нощни кошмари, безпокойство, синдром на очакване на неуспехи. Повишава концентрацията. 
 

Етерично масло Иланг-иланг има изявен релаксиращ ефект. Използва се за облекчаване на болка, намаляване на възпалението, подобрение на настроението и засилване на либидото.
 

Етерично масло Римска лайка намалява тревожността, напрежението и стреса, препоръчва се при малки деца с хиперактивност и бебета, които често плачат и са лесно раздразнителни.


Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!