Комплект за ароматерапия New Life Set

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 39381
51,90 лв.

На всеки се е случвало да се намира на кръстопът, не знаейки коя посока да поеме. Липсата на удовлетворение и цели поставя човек в състояние на безизходица, в която се чувства обезверен. Комплектът New Life Set работи, за да насочи съзнанието в позитивен ракурс, извеждайки човек от хаоса на екзистенциалните въпроси.

Подбраните масла, чиито изпитани свойства в комбинация постигат мощен ефект, зареждат тялото и духа и изчистват отрицателните мисли, страха и тревожността. Поддържат ума свеж и вдъхновяват, разкривайки пред съзнанието нови перспективи, намиране на смисъл и постигане на удовлетворение.

 

Комплектът включва:

 

 

1. Композиция етерични масла за концентрация FOCUS 10 мл – комбинация масла от Пачули, Здравец, Грейпфрут, Розмарин и Мента, която стимулира притока на кислород в мозъка, ободрява сетивата и вдъхновява за ученe и работа. Повишава концентрацията и подобрява паметта. Има балансиращ ефект върху емоциите. Прогонва летаргията и се бори с депресия и тревожност.

 

 

 

 

 

 

2. Композиция етерични масла за мотивация MOTIVATION 10 мл – обединява масла от Лимон, Мента, Сладък портокал и Розмарин. Осигурява прилив на живителни сили и инспирира за работа и постижения. Стимулира креативността и вдъхновява за постигане на оптимални резултати. Повишава оптимизма и самоувереността. Помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.

 

 

 

 

3. Композиция етерични масла за eнергия ENERGY 10 мл – бленд етерични масла от Джинджифил, Розмарин, Грейпфрут и Бергамот, които осигуряват прилив на свежи сили и вдъхновение за деня. Редуциране оксидативния стрес в организма. Има антидепресантни свойства и облекчава нервната система по естествен начин. Действат като терапия за моментите на отпадналост, вялост и умора. 

 

 

 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричeн микс на всеки 100 мл вода в арома дифузер и включете за 1 час.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!