Комплект за ароматерапия Good Vibes Set

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 39378
53,50 лв.

Негативните мисли са проблем, от който много хора опитват да се отърват. Те възпрепятстват съня, водят до сериозни нервни състояния и отклоняват човек от целите му. Комплектът Good Vibes e идеално решение именно в такива ситуации. Отлично съчетава няколко бленда, които противодействат на изпадането в крайности, че всичко е черно или бяло. Маслата поддържат светъл мироглед и душевна лекота, като предотвратяват появата на терзания и създават радостна атмосфера.

Повдигнете настроението и се настройте на вълната на позитивните емоции!

Позволете на добрите вибрации да преобладават и  се отърсете от негативността. Комплектът GOOD VIBES e създаден специално, за да внесе атмосфера на положителна енергия, която ще ви даде сила да преживявате неприятните моменти с лекота, да се настроите на вълната на любовта и разбирателството.
Готовите композиции от комплекта GOOD VIBES внасят хармония, топлота и приемане, независимо къде ще имате удоволствието да насладите на специално селектираните етерични масла - в дома, офиса или на почивка.

 

Комплектът включва:

 

 

1. Композиция етерични масла срещу негативна енергия CLEAR 10 мл - бленд от шест масла за неутрализиране на негативна енергия, отрицателни вибрации и напрежение. Комбинацията от Тамян, Мента, Лавандула, Лимон, Салвия и Грейпфрут насища въздуха с ухание, което едновременно стимулира и заземява. Това прави композицията особено подходяща при конфликтни ситуации, напрегната обстановка и мрачни мисли. Допринася за емоционален баланс, носи позитивизъм, ведрост и чувство на щастие.
Начин на употреба: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час.

 

 

 

 

2. Композиция етерични масла за хармония LOVE & PEACE 10 мл - балансиращ бленд, съдържащ етерични масла от Сладък портокал, Лавандула, Иланг Иланг, Сандалово дърво, Пачули, Роза (Rosa Damascena) и Нероли. Релаксира тялото и мисълта, за да осигури вътрешен мир и да изпълни душата с любов. Комбинацията на етеричните масла създава усещане за обич, нежност, топлина, комфорт, лекота и баланс. Стимулира позитивните емоции и подобрява настроението.
Начин на употреба: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час.

 

 

 

 

3. Композиция етерични масла за добро настроение GOOD MOOD 10 мл – комбинира маслата от Ванилия, Мента, Розмарин и Канела. Спомага за усилване на приятните емоции, отключва радост, спокойствие и ведрост. Блендът вдъхновява сетивата и изпълва пространството с добра и позитивна енергия. Осигурява прилив на позитивни емоции, създава добра атмосфера и премахва нервното напрежение. Достига директно до лимбичната система в мозъка и подава сигнал за отпускане и релаксация.
Начин на употреба: Чрез дифузия с арома дифузер: добавете 5-7 капки етеричен микс на100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!