Композиция етерични масла Yoga Light 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45062
14,80 лв.

Композицията от етерични масла Yoga Light е хармоничен бленд за деликатно синхронизиране на нашите физическо, емоционално и енергийно тяло.

Yoga Light съдържа бленд от пет етерични масла, който намалява естествената реакция на тялото при стрес и умора и ни помога да се върнем към усещането за будност и осъзнатост, като зарежда ума ни и ни прави отворени към света и приемащи го. Засилва концентрацията и  деликатно пречиства енергийните ни канали от тежката и негативна енергия, оставяйки ни с усещането за емоционална и духовна лекота.


 

Действия на композицията от етерични масла Yoga Light:

✓ Естествено стимулира хормона на щастието

✓ Помага при депресия и нервно неразположение

✓ Избистря ума и го тонизира

✓ Намалява възпаленията в организма и се бори с вредните вируси и бактерии

✓ Възстановява след прекарани нерни сривове и стресови ситуации

✓ Повишава настроението и ни помага да приемем себе си

✓ Усилва концентрацията

✓ Подобрява съня

 

 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло от Портокал – наричано още "маслото на радостта", защото повишава оптимизма и самоувереността, прави ни по-контактни, помага при безсъние, депресия, стрес, нервно напрежение, чувство на тревога, страх, разсеяност, преумора, ниско кръвно налягане.
 

Етерично масло от Лимон подобрява концентрацията и настроението, като действието му е едновременно да стимулира и успокоява. Активно се бори с изтощението, помага при депресия и убива вредните вируси и бактерии. Намалява възпалението.
 

Етерично масло от Лимонова трева има силна терапевтична сила.  Освежава и обновява ума. Възвръща концентрацията, прогонва апатията и разсейва депресията. Възстановява след нервно изтощение и стресови ситуации.
 

Етерично масло от Грейпфрут е мощен стимулатор с тонизиращ и ободряващ ефект. Премахва стреса и подобрява настроението. Притежава чист и свеж, енергизиращ аромат. 
 

Етерично масло от Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!