Композиция етерични масла Yoga Center 10 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 45061
19,90 лв.

Композицията от етерични масла Yoga Center има дълбоко заземяващ и центриращ ефект. Със своето енергизиращо и антистресово действие ни помага да върнем фокуса си и да се усещаме здраво свързани със Земята и тялото си.
 

Yoga Center съдържа бленд от пет етерични масла за цялостно енергизиране и релаксиране на тялото и допринася за неговото хармонично свързване с Духа и Висшия Аз. Служи като филтър за негативните мисли и ни прави позитивни, уверени и изпълнени с вяра и същевременно оставаме тук и сега, заредени с енергия, за да се насладим на настоящия момент. Особено подходящ за сутрешни медитаци и за балансиране на коренна чакра.

Действия на композицията от етерични масла Yoga Center:

✓ Допринася за цялостното релаксиране на организма

✓ Помага за центриране  и заземяване

✓ Премахва стреса и напрежението

✓ Действа пречистващо и енергизиращо

✓ Държи ни позитивни и насочва мислите ни в оптимистична посока

✓ Придава устойчивост на Духа и Тялото

✓ Стимулира секрецията на хормона на щастие

 

Синергичен микс от чисти етерични масла: 
 

Етерично масло от Здравец има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, а антистресовото и нервопротекторното му действие спомагат за облекчаване на стреса и напрежението.
 

Етерично масло от Мента има освежаващо и енергизиращо действие. Аналгетичните и антисептичните му свойства помагат за облекчаване на главоболие, мускулни спазми и възпаления.
 

Етерично масло от Босилек има антимикробно, пречистващо и енергизиращо действие. Стимулира сетивата, повдига духа, прояснява мисълта и притежава антидепресивни свойства.
 

Етерично масло от Беграмот има антисептичнити, антиспазмолитични, болкоуспокояващи, антидепресивни, дезинфектантни и тонизиращи свойства. Флавоноидите в маслото от бергамот успокояват нервната система и стимулират секрецията на хормони на щастието. 
 

Етерично масло от Кориандър придава стамина на духа и устойчивост на тялото, използва се за цялостно релаксиране на организма.


Начин на приложение: Чрез дифузия с арома дифузер. Добавете 2-3 капки етеричен микс на всеки 100 мл вода в дифузера и включете за 1 час. 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!