Дханвантари масло за тяло

  • Марка: FRELLA
99,00 лв. 49,50 лв.

Дханвантари е известно като основополагащо масло в Аюрведа, чиято рецепта датира от древни времена и носи името на Бога на медицината в индуизма. Древните писания описват мощните изключителните ефекти на това забележително билково масло.

В основата му стои билката Bala (Sida rhombifolia) в комбиниция с още 54 билки за цялостно подобряване на здравето на организма. Прилага се като мощно терапевтично средство при всички доши.

Бременността и майчинството имат специално място в Аюрведа.

Когато една Майка преминава през тази щастлива, запомняща се и трансформираща фаза като Майчинството, Аюрведа препоръчва да й бъдат предоставени всички дарби на Природата, които да й помогнат в този период. Един от тези дарове на природата е маслото Дханвантари. Масажът по време на бременност, с масло от Dhanvanthari, помага за укрепване на мускулите като ги прави достатъчно силни, за да задържат плода, което по-късно помага за улесняване и на раждането.

Маслото Дханвантари е ивестно още със своите противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства, като помага за балансиране на вата доша, която се свързва с телесната болка. Употребата му дава усещане за дълбока релаксация, успокоява и намалява чувството за тревожност., Балансира също Пита и Капха доша и може да бъде прилагане като лек в ежедневието.

Начин на употреба: Съберете няколко помпа-дози в шепа и с кръгови движения го нанесете върху избраните области. Втривайте нежно, докато значителна част от маслото се абсорбира. Може също да загреете леко маслото и да го използвайте като масажно олио върху цялото тяло, за подобряване на общото благосъстояние. Подходящо за редовна употреба.

Опаковки:100мл, 30мл 

100% натурален състав, без минерални масла, парабени и синтетични агенти.

Съхранявайте на хладно и сухо място далеч от влажни места за по-голяма издръжливост и качество на продукта.

Срок на годност: 25.08.2023г.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!