Трифала масло за коса и тяло

  • Марка: FRELLA
44,50 лв. 22,25 лв.

Трифала е едно от класическите, основополагащи масла в Аюрведа. Комбинация от Amla (Emblica officinalis) - индийско цариградско грозде, известно с балансирането на тридоша, Bibhitaki (Terminalia bellirica) със силно изявени противовъзпалителни свойства поради наличие на фитохимикали с огромни лечебни стойности в него и Haritaki (Terminalia)  chebula), наречен цар на медицината, се комбинират в равни пропорции, за създаването на това специално лечебно масло.

 

Неговите противовъзпалителни и антиоксидантни свойства терапевтират различни кожни проблеми. Според научни изследвания triphala помага за защита на кожните клетки като помага за регенерацията на кожния протеин и задържането на влага в кожата, в допълнение към борбата с възпалението и оксидативния стрес.

Най-ценното му свойство е да балансира тридоша (Вата Пита и Кафа) за перфектно балансирана здрава система. Терапевтира оксидативния стрес и отпуска тялото, като същевременно го детоксикира. Помага за цялостното благосъстояние и значително подобрява общото здравословно състояние. Овлажнява и детоксикира кожата, като същевременно стимулира производството на колаген. Помага за цялостно за здравето на кожата.

Начин на употреба: Съберете няколко помпа-дози в шепа и с кръгови движения го нанесете върху избраните области. Втривайте нежно, докато значителна част от маслото се абсорбира. Може също да загреете леко маслото и да го използвайте като масажно олио върху цялото тяло, за подобряване на общото благосъстояние. Подходящо за редовна употреба.

Количество: 100 ml / 30 ml 

100% натурален състав, без минерални масла, парабени и синтетични агенти.

Съхранявайте на хладно и сухо място далеч от влажни места за по-голяма издръжливост и качество на продукта.

Срок на годност: 25.08.2023г.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!