Копайба (COPAIBA) масло терапевтичен клас 5 мл

  • Марка: MAKEDA Botanics
  • Кат. номер: 38564
19,40 лв.

Копайба: фокус върху тук и сега

Елемент(ален управител): Земя

Дървото копайба идва от бразилската Амазонка, а  маслото от незапомени времена се използва в лечителски ритуали. 

Маслото се дестилира от смолата, отдавана от самото дърво, но за да достигне пълните си терапевтични свойства, дървото трябва да е достигнало  30 годишна възраст- едва тогава пълният целителен потенциал на смолата, в последствие дестилирана в масло), се разгръща.

Поради земния си характер маслото има успокояващо и прибиращо ни в себе си въздействие и повлиява особено първите две чакри.

Маслото може да се използва при медитация, защото ни фокусира и центрира, а на емоционално ниво спомага затварянето на сърдечни рани. В комбинация с блу танси посочените свойства се усилват.

Mаслото съдържа 50 % бета-кариофилени като това е най-високият процент, документиран в растителното царство! За сравнение безсмъртничето или карамфилът съдържът между 5 до 12 % от този вид терпен, който третира тревожност и депресивни състояния.

Работата с копайба насочва вниманието ни към настоящето, тук и сега, а не към живот, обърнат към миналото или бъдещето.

Когато не отработим емоционалните си травми, те се пренасят във всеки следващ етап на живота ни, подобно на сянка, която ни възпрепятства да изживеем най-висшето проявление на същността си. Маслото от копайба се оказва ключово за преодоляването на тази емоционална сянка и с това ни отваря портите към настоящето, единственото, което ни принадлежи.

 

*За етеричните масла и тяхното въздействие научавате благодарение на Moiree.

 FB@Moiree.flower.magickПодобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!