Маска за сън Padma

  • Марка: PadmaYogaThings
39,00 лв.

Маска за сън Padma - помага за отпускане на организма преди сън, като изолира светлината и създава атмосфера на неприкосновеност и дълбок покой за сетивата. Ежедневната й употреба поддържа естествения биологичен ритъм и изгражда здравословен навик за постигане на пълноценен сън. Изработена от 100% лен маската осигурява нежна и деликатна грижа за околоочната зона, предпазва от раздразнения, релаксира зрението и оставя кожата да диша.

Подходяща за употреба по време на сън, почивка или дълги пътувания. Поставена върху очите създава среда на отделеност от външния свят. Маската стимулира производството на мелатонин – хормона на съня. Грижи се за очите и околоочната зона защитавайки ги от раздразнения, предизвикани от сух въздух или прах в помещението. Повлиява добре състояния на мигрена, за чието лечение е необходима тъмнина.

Отпускащото действие на маската може да бъде допълнено в комбинация с ароматерапия. За целта е нужно да се накапят една-две капки етерично масло върху ленената материя. Подходящи етерични масла, с релаксиращи свойства, са лавандула, лайка, тулси, майоран, иланг-иланг. 

Важно е количеството на капките етерично масло да не се превишава, за да не предизвика раздразнение в околоочната зона.

  • Получавате маската си в красива кутийка за съхранение и подарък етерично масло в мини опаковка.


Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!