FRELLA Natural Skin Care

Подреди по
Няма намерени продукти.

FRELLA Natural Skin Care

Frella – Визионери на благосъстояние

 

Frella Натурална грижа за кожата са ръчно изработени, сертифицирани билкови продукти от Шри Ланка.

Концепцията на Frella стъпва на 5000-годишната древна наука Аюрведа, изградена върху идеята, че красотата идва отвътре, както и в прилагането на изцяло естествени съставки, смесени до съвършенство. В миналото жените са поддържали красотата си с помощта на натурални масла, растителни екстракти и смоли, извлечени по напълно естестевен начин. Не са разполагали с лосиони и шампоани и въпреки това са били красиви и поддържани.

Frella продуктите помагат за здравето и благосъстоянието на кожата с активна противостарееща грижа, за намаляване на акне и петна и доставка на важни хранителни елементи.

Продуктите на Frella са без парабени, синтетични аромати, багрила, нефтохимикали, PEGs, SLS и други вреднисъставки.

Аюрведичната концепция на Frella позволява прилагането на природните средства за терапия на различни физиолигични състояния. Емулсиите се създават при сместването на сурови съставки по рецепти, предавани от поколения билкови лечители в Шри Ланка. Използването на тези продукти носи единствено странични ползи и няма странични ефекти. Холистичният подход на Frella е сигурен път към здраве и красота.

Frella емулсиите, които Padma Shop ексклузивно доставя за България са в две серии – Ароматерапия и Аюрведа. Продуктите представляват богата и висококачествена колекция от масла за тяло и коса.

Природосъобразният подход в развитието на марката е цялостен. В производството на опаковките се интегрирани модерни безвредни технологии в полза на опазването на околната среда и намаляването на въглеродните емисии.Брандът използва единствените безвъздушни бутилки с помпа без въздух, печат с рециклирани материали и мастила, и даряване на 1$ от всяка уеб продажба, наорганизации за опазване на околната среда. Продуктите на Frella са крачка, както към личното здраве и красота, така и към здравето и красотата на планетата.