За нас

За нас

www.padma.bg не е просто онлайн пространство, в което може да откриете определени продукти, а концепция, идея за живот. Живот, който ние – създателите на Padma живеем и който пожелахме да споделим с вас, защото вярваме, че ще ви донесе радост, красота и хармония.

Продуктите, които ще откриете тук са посветени на природосъобразния подход към здравето, йога философията, ароматерапията, естетиката и най-вече осъзнатата грижа за тялото, ума и духа. Приложението им е ежедневно и непретенциозно и в същото време дава усещане за ритуал. 

Padma предлага висококачествени аксесоари за йога и релакс, изработени от 100% естествени материали. Брандът постепенно разширява своя асортимент и се стреми да предложи продукти, различни за стандарта на българския пазар, поради своя холистичен и екзотичен характер. 

Селекцията, която ще откриете на тези страници може да се нарече бутикова, но не защото е претенциозна, а защото е внимателно подбрана. Желанието ни е ви предадем това, което знаем и сме научили през годините, да се погрижим за вас, както го правим за себе си, като ви предложим чисти, натурални продукти, носещи енергията на природата и духа.  

Тук ще откриете етерични масла и аромати, естествени материи и съставки, иновативен дизайн и  съвременни, интелигентни решения, които ще ви помогнат да внесете баланс, хармония и фина естетика във вашия свят.

Padma е онлайн пространство за ценители... разгледайте го, усетете го..